Inschrijven is nu niet mogelijk. Zet je vrijblijvend op de wachtlijst om te horen wanneer de deuren weer open gaan.

Je beste leven
dankzij Human Design?

Daarvoor moet je bij Human Design Junkies zijn!

Wil jij meer weten over hoe je meer volgens
jouw Human Design kan gaan leven?

En dus:
 • Jezelf te accepteren zoals je bent, en daar de sterktes van inzien
 • Te weten dat je uniek, maar daarom niet alleen bent
 • Jouw energie te besteden aan dingen die je blij maken
 • Intuïtief te kunnen beslissen, over kleine en grote zaken
 • Jouw rol in deze wereld te ontdekken?

Word dan lid van Human Design Junkies

Wat krijg je als lid van Human Design Junkies?

Human Design Junkies is er voor jou als je maar niet genoeg kan krijgen van Human Design, erover wil bijleren, maar vooral: het gaan toepassen in je leven.


Want hoe meer jij volgens jouw Design gaat leven, hoe meer jij je beste leven leidt.

 1. 1
  Elke's Download: Elke maand een live sessie over een nieuw thema bekeken in het licht van Human Design.
 2. 2
  Integratie: Praktische tools passend bij het thema van de maand om je te helpen je nieuwe kennis in de praktijk om te zetten. Denk aan journaling vragen, een meditatie, affirmaties, oefeningen, ... 
 3. 3
  Twee Q&A's per maand: Eentje specifiek over het thema van de maand, eentje waarin je al je Human Design vragen kwijt kan. Alle sessies worden opgenomen om te herbekijken en je kan ook op voorhand je vragen insturen. 
 4. 4
  Een gezellige community waar je met de andere Human Design Junkies kan praten en ervaringen uitwisselen om zo nog vlotter jouw design te kunnen leven. 

Waarom Human Design Junkies werkt

Sure, je kan gaan googlen, wat podcasts luisteren, en wat Instagram accounts volgens over Human Design... Allemaal gratis.

Waarom je tóch nog lid moet worden van Human Design Junkies?

Omdat als je je Human Design écht wil gaan léven, dan zijn er 3 stappen nodig:

1.

Bewustwording

Eens je mee bent in Human Design kan je naar de wereld en jezelf beginnen kijken door de lens van Human Design.

Ja, dit kan door te lezen, te liken op Instagram en podcasts te volgen... Maar dit is slechts het begin.

Dit is waar het stopt als je enkel maar "leest" over Human Design.

2.

Begrip

Eens je door de lens van Human Design kijkt, kan je ook dieper in jezelf gaan kijken, en snappen waar je uit alignment bent in je leven.

En eens je begrijpt dat alles in jouw design voordelen heeft als je in alignment bent, kan je inzien dat alles wat jou jou maakt, een superkracht is.

3.

Belichaming

En dan start het échte werk. Want weten is één ding. Léven is nog iets anders. 

In deze fase maak je van je schaduwkanten effectief superkrachten, en breng je je leven volledig in balans met wie je écht diep vanbinnen bent.

Dit is waar de échte transformatie gebeurt. En dat is exact wat we doen in Human Design Junkies

Lid worden van Human Design Junkies?

Dat kan nu voor de laagste prijs die het ooit zal zijn: 

Tot nu toe was werken met mij rond je Human Design pas mogelijk vanaf 997 euro als deel van onze andere programma's.

Voor mijn groepscoachingprogramma specifiek rond Human Design is de investering 5.555 euro.

Maar omdat ik Human Design toegankelijk wil maken voor iedereen, heb ik besloten om de prijs van deze membership zo laag mogelijk te houden.

Jouw investering is dus slechts 47 euro per maand (inclusief BTW). Zo lang als je lid blijft, ook als de prijs voor nieuwe leden omhoog gaat.

Hey, ik ben Elke Gunst

Opper-Human Design Junkie :)

Toen ik 2 jaar geleden voor het eerst met Human Design in contact kwam was ik er eerst enorm door overweldigd. Iedereen zei dat het zo ingewikkeld en zo veel was, en het leek mij ook zo véél. Dus liet ik het naast mij liggen.

Maar Human Design bleef maar op mijn pad komen. En toen ik me inschreef voor een korte workshop was ik hooked. Er kwamen boeken, er kwam een opleiding, nog meer boeken, nog meer opleidingen, en jawel, nog meer boeken.

In mijn eigen leven veranderde Human Design al heel wat, zoals ons bedrijf dat groeide, mijn relatie met mijn lief Gerrit relatie die verbeterde en vriendinnen die zich plots aandienden.

Maar sinds ik Human Design ook ben gaan teachen aan onze klanten, en ze erin ben gaan coachen weet ik het écht:

Dit moet iedereen kennen.

En daarom startte ik Human Design Junkies, een membership voor iedereen die zich wil verdiepen in Human Design en het echt wil gaan léven.

Wat klanten zeggen:

Human Design Junkies is gloednieuw, maar de voorbije 2 jaar heb ik wel al met klanten gewerkt op vlak van Human Design. Dit is wat zij zeggen:

Mijn Human Design is echt de nagel op de kop!
Ik heb net mijn Human Design profiel ingevuld en daarna Elkes workshop over mijn profiel gevolgd. Het maakte me met momenten zelfs emotioneel, zó 'nagel op de kop' was het.

Ils Vermeiren Psycholoog

Human Design was meteen een schot in de roos.
Ik was al een tijdje zoekende naar meer verbinding met mijn intuïtie en daar waar jullie plots. Dat resoneert echt mijn mijn hart en buik.

Nele Van Eyken Wildbegaafdencoach

Freaking awesome, die Human Design. 
Het van mezelf houden en geloof in mijn onbeperkte betekenis voor een ander is het grootste goed dat ik heb geleerd de afgelopen 2 jaar. En Human Design bevestigt dat me opnieuw. 

Fergel Reiziger Financieel Coach

Zet je op de wachtlijst van
Human Design Junkies
En start met LEVEN volgens jouw Design.

Human Design gaf me de handvaten om meer mezelf te zijn - eindelijk. 

Weet je, mijn aller-eerste reactie op Human Design was eentje van: Nope, niks voor mij. Ik had helemaal niks met astrologie. Hoe kan het nu dat er 12 "soorten mensen" zijn, en als je de horoscoop in de Flair moet geloven, er voor iedereen hetzelfde gebeurt in je leven? (ja i know, ik kende er niks van)


Maar toen ik mij er eenmaal in ging verdiepen ontdekte ik dat Human Design net verschillende oude spirituele wijsheden combineert op geniale wijze, en zelfs wetenschappelijk onderbouwd is. Door die combinatie staat het ook bekend als de wetenschap van de differentiatie. Aka: het erkent dat ieder individu volledig uniek is, door de unieke combinatie van zijn of haar design.


Dat, én het feit dat iedereen altijd zo veel herkenning vindt in zijn Human Design,  maakte dat ik verliefd werd op wat Human Design kon doen.


En die liefde deel ik graag met jou hier in Human Design Junkies.

Elke


Vaak gestelde vragen

Wat is Human Design Junkies?

Human Design Junkies is een online abonnement waarbij je je Human Design leert kennen én ermee aan de slag gaat. Elke maand duiken we diep in een nieuw thema, vergelijken we onze ervaringen en zetten we stappen om onze beste zelf te zijn in dit nieuwe thema. We leren onszelf te zijn en aanvaarden, en leren onze schaduwkanten inzetten als de superkrachten die het zijn. 

Kan ik dit niet allemaal googelen?

Dat lijkt me sterk. Er staat natuurlijk heel veel over Human Design gewoon gratis op het internet (en zo hoort het ook vind ik eigenlijk) maar wat je dan niet weet is: is dit correcte informatie van iemand die hier grondig is in opgeleid? Of is dit interpretatie van originele Human Design content? Interpretaties zijn niet minderwaardig, maar wel goed om te weten wat je effectief leest natuurlijk. En: stukjes en beetjes bijeenrapen overal helpt je niet per sé om zelf een duidelijk beeld te krijgen van jouw design. In Human Design Junkies brengen we alles samen, houden we het to the point zodat je ermee aan de slag kan en kan je je vragen rechtstreeks aan Elke stellen - veel efficiënter dan een boel gegoogle! 

Pf, Human Design lijkt zo ingewikkeld. Kan jij het simpel uitleggen?

Dat is EXACT wat ik doe 😍.

Met mijn 3/5 profiel ben ik supersterk in experimenteren en spelen, ontdekken wat wel en niet werkt en vervolgens deel ik alles wat ik geleerd heb op een heel praktische en toegankelijke manier met jou - doorspekt met veel praktijkvoorbeelden.

Ik heb ook een open keel center en open ajna, wat maakt dat ik er goed in ben om dingen op verschillende manieren te bekijken en op verschillende manieren uit te leggen. Dus als ik iets gezegd heb dat jij niet goed begrijpt, dan leg ik het met veel plezier nog een keertje uit op een hele andere manier. 

Ik heb al een opleiding HD gedaan, is dit nog iets voor mij?

Absoluut! Human Design kénnen is één ding, maar er op dagelijkse basis mee aan de slag gaan is nog iets anders. In Human Design Junkies gaan we maandelijks aan de slag met één thema waardoor je heel bewust stapsgewijs kan gaan conditioneren. En er is natuurlijk ook de community, waardoor je ervaringen kan uitwisselen en horen hoe dit bij anderen werkt. Eerlijk: ik kan hier nooit genoeg van krijgen - dit is het membership waar ik zelf nood aan heb, na al 2 certificatie opleidingen gedaan te hebben. 

Ik ken nog niks van Human Design, ben ik hier wel klaar voor?

Yes! We starten gewoon bij het begin, en geen enkel vraag is te simpel. Do not worry -  je hebt geen kennis nodig om hiermee te starten. Alles wat je moet weten, dat leer je in Human Design Junkies (inclusief ontdekken of jouw geboorte uur wel correct genoeg is, mocht je daarover twijfelen)

Wanneer starten we? Ik sta te popelen!

Direct! Zodra je bent ingeschreven heb je meteen toegang tot de membership website. 

Ik ben ondernemer, gaat dit me helpen met mijn bedrijf?

Absoluut! Dat is exact de bedoeling :-) 

Zijn er opnames van de live sessies?

Absoluut. Die zullen in principe steeds beschikbaar zijn binnen de 48u na de sessie!

Kan ik ook een Human Design reading boeken met Elke?

Is er een niet-goed-geld-terug garantie?

Nee - zodra je lid wordt krijg je meteen toegang tot alle content. We doen dus geen refunds. 

Je kan je maandabonnement uiteraard wel elke maand opzeggen.

Ik heb nog een andere vraag!

Stuur ons dan even een emailtje, dan geven we je graag een antwoord.

Je mag ook altijd Elke een berichtje sturen op Instagram @elkegunst