Wil je alles wéten over je Human Design?
Of - wil je het echt gaan léven? 

Ik vertel je graag alles over je Human Design... maar: Human Design kan heel makkelijk iets worden waar je veel over leert met je hoofd, maar het kan pas echt iets gaan betekenen voor je wanneer je het écht gaat léven - in de dagelijkse praktijk. En daar help ik je graag mee.

Elke Gunst

@elkegunst

Mijn favoriete quote van Ra Uru Hu: "It doesn't matter what you know. It matters what you live. Follow your strategy and authority".

Nieuw hier? 

Human Design Newbies of Junkies - hier hebben we voor elk wat wils!

Ontdek jouw Human Design

Bereken hier gratis jouw Human Design Chart aan en ga meteen aan de slag met jouw type en autoriteit. Je hebt enkel jouw geboortegegevens nodig!

Diep duiken in een bepaald onderwerp?

Check mijn steeds groeiende Human Design Junkies Bibliotheek waar je de voor jou relevante masterclasses en cursussen kan kopen.

Op zoek naar een community?

Elke maand een deepdive in een nieuw onderwerp + een community om ervaringen uit te wisselen - junkies onder elkaar. 

Ik ervaar zoveel meer energie nu ik vanuit vertrouwen kan ondernemen en creëren!
Elke leerde me om minder te gaan overdenken, maar in overgave te stappen wanneer ik begin met creëren. Ze is zo goed in het praktisch en stapsgewijs brengen, wat maakt dat ik niet alleen meer mezelf accepteer maar dit ook echt kan gebruiken om mijn bedrijf te helpen stromen!

Katrien Van kampenhout

Ik heb net mijn Human Design profiel ingevuld en daarna Elkes workshop over mijn profiel gevolgd. Het maakte me met momenten zelfs emotioneel, zó 'nagel op de kop' was het.

Ils Vermeiren

Nog geen idee wat jouw Human Design is?

Vraag hier jouw gratis Human Design Chart aan

Het enige dat je nodig hebt is je geboortedatum, geboorteuur en geboorteplaats

De Human Design Junkies Show

augustus 21, 2022

6. Volgende week verhuizen we: over mijn grootste intuïtieve beslissing ooit

juli 28, 2022

5. Opvoedtips voor je Manifestor kind met Kim Marivoet

juli 21, 2022

4. Hoe ik antwoorden naar mij toe laat komen via Poort 47 & 11

juli 17, 2022

3. Emotionele Autoriteit met een Tribal Wave – met Danielle Goossens

juli 16, 2022

2. Je onzekerheid loslaten, expertise omarmen en intuïtie vertrouwen dankzij Human Design, met 1/4 Sacral Generator Wendy Lasseel

Over Elke Gunst - 3/5 Sacral Generator

Ik dook diep in Human Design toen ik na een kennismakingsworkshop meteen een dikke vette sacrale ja kreeg voor een certificatie opleiding - van iemand die ik nota bene amper een week volgde op Instagram. Ik gaf m'n not-self twijfels geen ruimte, stelde géén vragen ("Hoe zou ik deze kennis gebruiken en de investering zichzelf laten terugverdienen? Geen idee!") maar vertrouwde op m'n sacrale intuïtie. 

gratis Download

Jouw rol in dit leven
volgens Human Design