Hey, ik ben Elke

en ik word ook weleens de Opper Human Design Junkie genoemd 😆

Niet omdat ik per sé alles weet over HD, maar vooral omdat ik er zo immens door geobsedeerd ben - en dan vooral mijn stokpaardje: kennis is irrelevant... als je het niet écht belichaamt.  

En daar wil ik jou dus ook graag mee helpen. 

Mijn verhaal

Ik heb mijn hele leven geleerd om alles te beslissen met mijn hoofd (net zoals quasi iedereen). Ik was super sterk in logica en kon elk argument winnen - als ik het maar belangrijk genoeg vond. 


Ik leefde vanuit mijn hoofd en deed alsof mijn lichaam niet bestond... Mijn intuïtie, die ontdekte ik pas toen ik in 2017 moeder werd en voelde dat ik precies wist wat dat kleine jongetje nodig had.


Hoe ik die intuïtie moest vertalen naar het ondernemerschap of andere delen van mijn leven... daar had ik dan weer absoluut geen benul van. Intuïtief ondernemen kwam ook niet bij mij op - al was ik soms wat beschaamd over mijn impulsieve beslissingen. 


Maar toen werd ik ziek... endometriose. Ruim een jaar lang was ik elke maand 2 weken te ziek om te meer te doen dan ellendig in de zetel hangen. En toch zag ik er een gigantisch cadeau in... Ik leerde de sterkte van mijn cyclus kennen, kwam in contact met mijn intuïtie (ik kan die toepassen op meer dan alleen maar het moederschap?! 😱) en van het een kwam het ander en ik rolde in Human Design. 


Versta me niet verkeerd - het was absoluut geen liefde op het eerste gezicht. De eerste keren dat ik een Human Design Chart zag schreef ik het meteen af als "te ingewikkeld". Maar het bleef maar op mijn pad komen tot ik me op een gegeven moment inschreef voor een workshop een dorp verderop en vanaf toen was ik verslaafd. 


Nog geen week later spendeerde ik € 10 000 aan een certificatie opleiding van iemand die ik daarvoor nog niet eens kende. Maar mijn sacrale autoriteit zei oh zo duidelijk ja. Daar ging ik niet mee argumenteren. Er volgden stapels aan boeken, cursussen en zelfs nog een tweede opleiding.


En intussen ging ik mijn design leven. Ik ging spelen en experimenteren. Ik nam het mee naar mijn klanten bij Youtopia - die ook laaiend enthousiast aan de slag gingen. 


Ik ontdekte hoe heerlijk ik het vond om deze wijsheid met anderen te delen, hen te helpen aan de slag te gaan en ik droomde van een tweede bedrijf. Human Design Junkies. Om Human Design simpel, praktisch en hyper toegankelijk te maken voor iedereen. 


Zullen we erin duiken?

Dit is mijn Human Design:

  • 3/5 Sacral Generator
  • Incarnation Cross: RAX The Vessel of Love 
  • Maar liefst 10x een 5 lijn in mijn design!
  • Blij met: het inzicht dat HD me geeft in mezelf. Met al mijn onbewuste definitie kreeg ik eerder nooit zo goed vat op mezelf
  • Zoekende naar: een balans tussen chaos en ritme, zoekende naar mijn eigen ritme. Mijn 5/15 kanaal brengt me nog steeds in de war
  • Onder de indruk door: de transformaties die ik teweeg breng bij mezelf en anderen via mijn 25/51 en 3/60 kanalen.
  • Werkend aan: conditionering op mijn volledig open keel loslaten, emoties toestaan in plaats van ervan weg te lopen
  • Grootste werkpunt: embodiment. Gedaan met in mijn hoofd leven

Deconditioneren doe je zo:

Human Design helpt je om je originele zelf terug te ontdekken, onder al die lagen van conditionering die je doorheen je leven hebt opgebouwd. Dat doe je zo: 

Bewustwording

Eens je mee bent in Human Design kan je naar de wereld en jezelf beginnen kijken door de lens van Human Design.

Ja, dit kan door te lezen, te liken op Instagram en podcasts te volgen... Maar dit is slechts het begin.

Begrip

Eens je door de lens van Human Design kijkt, kan je ook dieper in jezelf gaan kijken, en snappen waar je uit alignment bent in je leven.

En eens je begrijpt dat alles in jouw design voordelen heeft als je in alignment bent, kan je inzien dat alles wat jou jou maakt, een superkracht is.

belichaming

En dan start het échte werk. Want weten is één ding. Léven is nog iets anders. 

In deze fase maak je van je schaduwkanten effectief superkrachten, en breng je je leven volledig in balans met wie je écht diep vanbinnen bent.

Klaar om écht jezelf te worden?

Ga aan de slag met je Human Design, leer je zelf kennen en doe die maskers voorgoed af. Geloof me, het voelt oh zo goed, oh zo juist!