Je beste leven
dankzij Human Design?

Daarvoor moet je bij Human Design Junkies zijn!

Wil jij...

... Makkelijker intuïtief beslissen in plaats van alles te blijven overdenken?

... Trots zijn op wie je bent in plaats van denken dat er iets mis is met je?

... Je schaduwzijdes inzetten als sterktes in plaats van ze te proberen te verstoppen?

Wel, dan is HUMAN DESIGN wat jou daarbij gaat helpen.

Human Design leert ons dat iedereen uniek is

Het leuke aan Human Design is dat er miljoenen combinaties zijn: 5 types, 9 centers, 6 lijnen, 64 poorten, enzovoort enzovoort

En op basis van ons unieke design hebben we allemaal bepaalde “Factory Settings” van hoe wij ons beste leven leiden.

Alleen… worden we opgevoed om te passen in de plaatjes van anderen: Je ouders, vrienden, leerkrachten, collega’s, je baas… noem maar op.

Door die conditionering waarbij we onszelf proberen te doen passen in het plaatje van anderen zijn we UIT BALANS met wie we écht zijn.

De oplossing? Terug volgens jouw eigen Human Design gaan leven.

En dat is exact wat we doen in

Human Design Junkies

Dé membership voor iedereen die into Human Design is, en er niet alleen over wil leren maar het vooral wil gaan léven.

In Human Design Junkies duiken we elke maand in een nieuw thema door de lens van Human Design en ga jij ontdekken hoe jij nog meer IN ALIGNMENT kan gaan leven om zo je beste leven te gaan leven.

Of dat nu in je relaties, op je werk, in je ondernemerschap of in spiritualiteit is. Of dat nu met je partner, met je collega’s, met je kinderen of (schoon)ouders is.

Wat krijg je als lid van Human Design Junkies?

Human Design Junkies is er voor jou als je maar niet genoeg kan krijgen van Human Design, erover wil bijleren, maar vooral: het gaan toepassen in je leven.


Want hoe meer jij volgens jouw Design gaat leven, hoe meer jij je beste leven leidt.

 1. 1
  Elke's Download: Elke maand een live sessie over een nieuw thema bekeken in het licht van Human Design.
 2. 2
  Integratie: Praktische tools passend bij het thema van de maand om je te helpen je nieuwe kennis in de praktijk om te zetten. Denk aan journaling vragen, een meditatie, affirmaties, oefeningen, ... 
 3. 3
  Twee Q&A's per maand: Eentje specifiek over het thema van de maand, eentje waarin je al je Human Design vragen kwijt kan. Alle sessies worden opgenomen om te herbekijken en je kan ook op voorhand je vragen insturen. 
 4. 4
  Een gezellige community waar je met de andere Human Design Junkies kan praten en ervaringen uitwisselen om zo nog vlotter jouw design te kunnen leven. 

Thema voor de maand Oktober: het Keel Center

... Vind jij het moeilijk om de juiste woorden te vinden voor je ideeën, angsten, emoties, ...?

... Heb je het idee dat er niemand naar je luistert? 

... Of misschien luisteren ze wel, maar lijken je woorden altijd verkeerd te landen? 

... Ben je bang om te luid en te aanwezig te zijn? 

... Flap je er soms de gekste dingen uit en schaam je je dan kapot? 

... Vind je het moeilijk om de juiste timing te vinden voor je boodschap? 

Dan zijn dat tekenen van je Keel Center die niet in balans is.

En no worries, dit is bij de meeste mensen zo. Daarom brengen we deze maand in Human Design Junkies jouw Keel Center terug in balans, of je die nu gedefinieerd of ongedefinieerd hebt (en zelfs als je dat nog niet eens weet).

Ik geef je praktische opdrachten en journaling vragen mee zodat je hier in het dagelijkse leven mee kan gaan oefenen (daar houdt mijn 5 lijn van, alles toepasbaar maken 🤩)

Op het einde van deze maand is jouw Keel Center weer in balans en ervaar je meer rust in je hoofd.

Zin om er ook meteen mee aan de slag te gaan? Schrijf je nu in!

Waarom Human Design Junkies werkt

Sure, je kan gaan googlen, wat podcasts luisteren, en wat Instagram accounts volgens over Human Design... Allemaal gratis.

Waarom je tóch nog lid moet worden van Human Design Junkies?

Omdat als je je Human Design écht wil gaan léven, dan zijn er 3 stappen nodig:

1.

Bewustwording

Eens je mee bent in Human Design kan je naar de wereld en jezelf beginnen kijken door de lens van Human Design.

Ja, dit kan door te lezen, te liken op Instagram en podcasts te volgen... Maar dit is slechts het begin.

Dit is waar het stopt als je enkel maar "leest" over Human Design.

2.

Begrip

Eens je door de lens van Human Design kijkt, kan je ook dieper in jezelf gaan kijken, en snappen waar je uit alignment bent in je leven.

En eens je begrijpt dat alles in jouw design voordelen heeft als je in alignment bent, kan je inzien dat alles wat jou jou maakt, een superkracht is.

3.

Belichaming

En dan start het échte werk. Want weten is één ding. Léven is nog iets anders. 

In deze fase maak je van je schaduwkanten effectief superkrachten, en breng je je leven volledig in balans met wie je écht diep vanbinnen bent.

Dit is waar de échte transformatie gebeurt. En dat is exact wat we doen in Human Design Junkies

Lid worden van Human Design Junkies?

Dat kan nu nog voor 47 euro per maand (inclusief BTW) Zo lang als je lid blijft, ook als de prijs voor nieuwe leden omhoog gaat.

+ profiteer van deze gratis bonus:


Gratis Human Design 101 cursus (twv € 297)

Human Design geeft je jouw persoonlijke handboek voor het spel dat we het Leven noemen, gebaseerd op waar de planeten waren op het moment dat jij geboren werd en hoe jouw design is bedrukt door hun neutrino's. Het staat ook gekend als de wetenschap van differentiatie, omdat het erkent dat elke ziel op deze planeet uniek is.

Daar komt best wat bij kijken, waardoor het bij de meeste mensen wat overweligend binnenkomt. Daarom krijg jij als lid van Human Design Junkies ook toegang tot mijn volledige Human Design 1O1 cursus, waarin ik je alles lekker praktisch en in duidelijke mensentaal uitleg.

Dankzij deze cursus ben jij meteen mee met alles wat je moet weten over Human Design om te kunnen starten.

Module #1:
Wat je moet weten over Human Design (introductie)

Wat is Human Design eigenlijk, en waarom heb je het nodig? In deze eerste module krijg je inzicht in hoe Human Design jouw leven kan verbeteren.


Je duikt ook in de terminologie van Human Design, zoals type, strategie, autoriteit, profiel, centers, kanalen, poorten, etc... zodat je meteen mee bent.

Module #2:
Hoe en waaraan jij optimaal jouw energie besteedt (type)

In deze module duik je in jouw type. Generators, Manifesting Generators, Manifestors, Projectors of Reflectors, ze gaan allemaal anders om met de energie die ze hebben.


Je ontdekt aan de hand van jouw type hoe jij best jouw energie besteedt, zodat je je energie niet hoeft te verspillen aan dingen die toch niet werken voor jou. Je leert de typische uitdagingen en valkuilen herkennen waar jouw type vaak tegenaanloopt, en hoe je die voorkomt. Je krijgt tips om meer in alignment te komen met je design en ondekt hoe jouw aura de mensen om je heen beïnvloedt en hoe je dat het beste kan inzetten om aan te trekken wat jij verlangt.

Module #3: 
Intuïtief beslissen (autoriteit)

Heb je het moeilijk met beslissingen nemen, of ze nu groot of klein zijn? Grote kans dat je daarin niet je intuïtie volgt.


In deze module ontdek je waar jouw intuïtie zit in jouw lichaam, hoe je ernaar kan luisteren en hoe je dan intuïtief beslist. Zeg vaarwel tegen overdenken, en hallo tegen makkelijk de juiste beslissingen maken. Altijd en overal, ongeacht of het nu kleine dagelijkse of levensveranderende beslissingen zijn.

Module #5: 
Een overzicht van alle poorten

Ik omschrijf alle 64 poorten in mensentaal. Het thema, de les die je te leren hebt als je deze poort gedefinieerd hebt en de gave die je meegekregen hebt bij je geboorte en die vrijkomt zodra je je les geleerd hebt. 

Module #4:
Jouw Rol in de wereld (profiel)

Zowel bewust als onbewust vervullen we allemaal een bepaalde rol in de wereld. Je bewustzijn van jouw rol, zorgt ervoor dat je veel beter weet hoe je omgaat met anderen in de maatschappij.


Zo kan je ook beter omgaan met verwachtingen van anderen naar jou toe, en weet je hoe dat inzetten als een voordeel.

Je ontdekt:

 • Hoe jij je energie het beste inzet, en hoe je meer energie genereert (in plaats van je energie weg te geven aan dingen die voor jou niet werken)
 • Hoe je kan leren luisteren naar je lichaam om intuïtief te beslissen (ipv alles te overdenken en nutteloze pro- en contralijstjes te maken)
 • Hoe je ontdekt wat het verschil is tussen je intuïtie en het stemmetje van je ego, van je not-self dat je graag klein wil houden, en hoe je stapsgewijs steeds meer kan leren vertrouwen op je intuïtie.
 • Wat de tekenen zijn van niet in alignment leven met je design (zo zie je meteen waar je mee aan de slag kan)
 • Hoe je je meest magnetische zelf kan zijn (waarmee je de dingen aantrekt die je wil, of het nu klanten, een partner, vrienden of geld is)
 • Wat jouw grootste superkracht is in je persoonlijkheid - en wat anderen zien als jouw grootste superkracht (zodat je dat nog meer naar voor kan schuiven in jouw job of bedrijf)
 • Wat de zwakke kanten zijn in je persoonlijkheid - en hoe je die ombuigt naar een superkracht.

Hey, ik ben Elke Gunst

Opper-Human Design Junkie :)

Toen ik 2 jaar geleden voor het eerst met Human Design in contact kwam was ik er eerst enorm door overweldigd. Iedereen zei dat het zo ingewikkeld en zo veel was, en het leek mij ook zo véél. Dus liet ik het naast mij liggen.

Maar Human Design bleef maar op mijn pad komen. En toen ik me inschreef voor een korte workshop was ik hooked. Er kwamen boeken, er kwam een opleiding, nog meer boeken, nog meer opleidingen, en jawel, nog meer boeken.

In mijn eigen leven veranderde Human Design al heel wat, zoals ons bedrijf dat groeide, mijn relatie met mijn lief Gerrit relatie die verbeterde en vriendinnen die zich plots aandienden.

Maar sinds ik Human Design ook ben gaan teachen aan onze klanten, en ze erin ben gaan coachen weet ik het écht:

Dit moet iedereen kennen.

En daarom startte ik Human Design Junkies, een membership voor iedereen die zich wil verdiepen in Human Design en het echt wil gaan léven.

Wat klanten zeggen:

Human Design Junkies is gloednieuw, maar de voorbije 2 jaar heb ik wel al met klanten gewerkt op vlak van Human Design. Dit is wat zij zeggen:

Mijn Human Design is echt de nagel op de kop!
Ik heb net mijn Human Design profiel ingevuld en daarna Elkes workshop over mijn profiel gevolgd. Het maakte me met momenten zelfs emotioneel, zó 'nagel op de kop' was het.

Ils Vermeiren Psycholoog

Human Design was meteen een schot in de roos.
Ik was al een tijdje zoekende naar meer verbinding met mijn intuïtie en daar waar jullie plots. Dat resoneert echt mijn mijn hart en buik.

Nele Van Eyken Wildbegaafdencoach

Freaking awesome, die Human Design. 
Het van mezelf houden en geloof in mijn onbeperkte betekenis voor een ander is het grootste goed dat ik heb geleerd de afgelopen 2 jaar. En Human Design bevestigt dat me opnieuw. 

Fergel Reiziger Financieel Coach

Word ook lid van
Human Design Junkies
En start met LEVEN volgens jouw Design.

Maandabonnement

 • Elke maand een nieuw Human Design thema
 • 2 live Q&A's per maand
 • HDJunkies Community
 • + Bonus: Gratis Human Design 101 Cursus (twv € 297)


47 per maand (incl BTW)

KWARTAALabonnement

 • Elke maand een nieuw Human Design thema
 • 2 live Q&A's per maand
 • HDJunkies Community
 • + Bonus: Gratis Human Design 101 Cursus (twv € 297)


127 per kwartaal (incl BTW)

🔒 Veilige online betaling via je favoriete betaalsysteem:

Handig om te weten:
Je kan je abonnement op elk moment ook weer stopzetten

Als jij het gevoel hebt je genoeg hebt van Human Design en weer wil afkicken van Human Design Junkies, dan kan je op elk moment je abonnement weer stopzetten. Dat wil zeggen dat er geen volgende betaling zal gebeuren. Je huidige termijn doe je wel nog volledig uit. Refunds of terugbetalingen doen we niet.

Human Design gaf me de handvaten om meer mezelf te zijn - eindelijk. 

Weet je, mijn aller-eerste reactie op Human Design was eentje van: Nope, niks voor mij. Ik had helemaal niks met astrologie. Hoe kan het nu dat er 12 "soorten mensen" zijn, en als je de horoscoop in de Flair moet geloven, er voor iedereen hetzelfde gebeurt in je leven? (ja i know, ik kende er niks van)


Maar toen ik mij er eenmaal in ging verdiepen ontdekte ik dat Human Design net verschillende oude spirituele wijsheden combineert op geniale wijze, en zelfs wetenschappelijk onderbouwd is. Door die combinatie staat het ook bekend als de wetenschap van de differentiatie. Aka: het erkent dat ieder individu volledig uniek is, door de unieke combinatie van zijn of haar design.


Dat, én het feit dat iedereen altijd zo veel herkenning vindt in zijn Human Design,  maakte dat ik verliefd werd op wat Human Design kon doen.


En die liefde deel ik graag met jou hier in Human Design Junkies.

Elke


Vaak gestelde vragen

Wat is Human Design Junkies?

Human Design Junkies is een online abonnement waarbij je je Human Design leert kennen én ermee aan de slag gaat. Elke maand duiken we diep in een nieuw thema, vergelijken we onze ervaringen en zetten we stappen om onze beste zelf te zijn in dit nieuwe thema. We leren onszelf te zijn en aanvaarden, en leren onze schaduwkanten inzetten als de superkrachten die het zijn. 

Kan ik dit niet allemaal googelen?

Dat lijkt me sterk. Er staat natuurlijk heel veel over Human Design gewoon gratis op het internet (en zo hoort het ook vind ik eigenlijk) maar wat je dan niet weet is: is dit correcte informatie van iemand die hier grondig is in opgeleid? Of is dit interpretatie van originele Human Design content? Interpretaties zijn niet minderwaardig, maar wel goed om te weten wat je effectief leest natuurlijk. En: stukjes en beetjes bijeenrapen overal helpt je niet per sé om zelf een duidelijk beeld te krijgen van jouw design. In Human Design Junkies brengen we alles samen, houden we het to the point zodat je ermee aan de slag kan en kan je je vragen rechtstreeks aan Elke stellen - veel efficiënter dan een boel gegoogle! 

Pf, Human Design lijkt zo ingewikkeld. Kan jij het simpel uitleggen?

Dat is EXACT wat ik doe 😍.

Met mijn 3/5 profiel ben ik supersterk in experimenteren en spelen, ontdekken wat wel en niet werkt en vervolgens deel ik alles wat ik geleerd heb op een heel praktische en toegankelijke manier met jou - doorspekt met veel praktijkvoorbeelden.

Ik heb ook een open keel center en open ajna, wat maakt dat ik er goed in ben om dingen op verschillende manieren te bekijken en op verschillende manieren uit te leggen. Dus als ik iets gezegd heb dat jij niet goed begrijpt, dan leg ik het met veel plezier nog een keertje uit op een hele andere manier. 

Ik heb al een opleiding HD gedaan, is dit nog iets voor mij?

Absoluut! Human Design kénnen is één ding, maar er op dagelijkse basis mee aan de slag gaan is nog iets anders. In Human Design Junkies gaan we maandelijks aan de slag met één thema waardoor je heel bewust stapsgewijs kan gaan conditioneren. En er is natuurlijk ook de community, waardoor je ervaringen kan uitwisselen en horen hoe dit bij anderen werkt. Eerlijk: ik kan hier nooit genoeg van krijgen - dit is het membership waar ik zelf nood aan heb, na al 2 certificatie opleidingen gedaan te hebben. 

Ik ken nog niks van Human Design, ben ik hier wel klaar voor?

Yes! We starten gewoon bij het begin, en geen enkel vraag is te simpel. Do not worry -  je hebt geen kennis nodig om hiermee te starten. Alles wat je moet weten, dat leer je in Human Design Junkies (inclusief ontdekken of jouw geboorte uur wel correct genoeg is, mocht je daarover twijfelen)

Wanneer starten we? Ik sta te popelen!

Direct! Zodra je bent ingeschreven heb je meteen toegang tot de membership website. 

Ik ben ondernemer, gaat dit me helpen met mijn bedrijf?

Absoluut! Dat is exact de bedoeling :-) 

Zijn er opnames van de live sessies?

Absoluut. Die zullen in principe steeds beschikbaar zijn binnen de 48u na de sessie!

Kan ik ook een Human Design reading boeken met Elke?

Is er een niet-goed-geld-terug garantie?

Nee - zodra je lid wordt krijg je meteen toegang tot alle content. We doen dus geen refunds. 

Je kan je maandabonnement uiteraard wel elke maand opzeggen.

Ik ga er vanuit dat je je strategie en autoriteit (je intuïtie) volgt wanneer je lid wordt van de website. Wanneer je daar achteraf toch spijt van hebt, dan heb je een hele goedkope les (I mean, 47 euro voor deze levenservaring... dat is peanuts ;-)) geleerd over het volgen van je strategie en autoriteit.

Geen refunds dus. 


Ik heb nog een andere vraag!

Stuur ons dan even een emailtje, dan geven we je graag een antwoord.

Je mag ook altijd Elke een berichtje sturen op Instagram @elkegunst