Meer FLOW ervaren in je bedrijf?

Stop met strategieën van anderen volgen, maar implementeer JOUW Human Design in je bedrijf.

Ook zo gefrustreerd door...

... de veelbelovende strategieën die wél veel tijd en moeite kosten maar verhoudingsgewijs niet genoeg opleveren? 

... een bedrijf dat wel succesvol is, maar niet juist voelt voor jou?

... het gevoel dat je blij zou moeten zijn met wat je bereikt hebt, en toch op je honger blijft zitten?

... het jezelf naar je werk moeten sleuren, terwijl je toch net ondernemer geworden bent om je eigen droomjob te creëren?

... door het gebrek aan FLOW in je marketing, je team, je launches, je routines, je bedrijf in z'n geheel? 

I get it! Dat is wat er gebeurt wanneer je leert ondernemen van anderen, maar vergeet om naar je eigen ziel te luisteren.

Daar kan HUMAN DESIGN jou bij helpen.

In Human Design vindt je niet alleen je levensmissie, maar ook wie je ideale klant is, wie je ideale teamleden zijn en hoe je het aanbod en business model kiest dat écht op je lijf geschreven is.

Want dat is meteen ook het probleem met 99% van alle ondernemerscursussen. 

Ze vertellen je welke strategieën en trucjes er vandaag succesvol zijn, handig zijn, makkelijk zijn, ... 

Maar je leert er niet wat er het allerbeste bij jou past. 

En je leert er al helemaal niet hoe je een bedrijf kan gaan creëren vanuit wie jij echt bent, waarvoor jij in dit leven gekomen bent. 

Los van de trends en de hypes van de dag.  Zoals trending audio's vorige maand nog belangrijk waren om viraal te gaan met je Instagram Reel en vandaag net hinderlijk zijn geworden. Who cares?! Wie heeft daar tijd voor om dat bij te houden? 

Of de hele hype rond passief je inkomen verdienen vs de hustlecultuur. 

Dus... 

Wat als ik je zou kunnen leren om "gewoon" jezelf te zijn in élk aspect van het ondernemerschap met behulp van Human Design?

Want dat is meteen ook het probleem met 99% van alle ondernemerscursussen. 

Ze vertellen je welke strategieën en trucjes er vandaag succesvol zijn, handig zijn, makkelijk zijn, ... 

Maar je leert er niet wat er het allerbeste bij jou past. 

En je leert er al helemaal niet hoe je een bedrijf kan gaan creëren vanuit wie jij echt bent, waarvoor jij in dit leven gekomen bent. 

Los van de trends en de hypes van de dag.  Zoals trending audio's vorige maand nog belangrijk waren om viraal te gaan met je Instagram Reel en vandaag net hinderlijk zijn geworden. Who cares?! Wie heeft daar tijd voor om dat bij te houden? 

Of de hele hype rond passief je inkomen verdienen vs de hustlecultuur. 

Dus... 

Wat als ik je zou kunnen leren om "gewoon" jezelf te zijn in élk aspect van het ondernemerschap met behulp van Human Design?

Samen aan de slag:

Flow: Ondernemen By Design

Dé workshopreeks voor ondernemers die vanuit flow authentiek willen ondernemen.

We gooien even alle strategische en tactische kennis overboord en keren terug naar de essentie: wie ben jij eigenlijk? Waarvoor is je ziel hier op aarde gekomen? Welke boodschap heb jij te delen met de wereld? Hoe werk jij het liefste? Welke mensen heb jij nodig om je heen om nog meer open te bloeien? Wie kan jij het allerbeste helpen?

Vergis je niet, in Flow duiken we véél dieper dan type, strategie, profiel, ...

EN tegelijk... dit wordt geen theoretische cursus (daar doe ik als 3/5 profiel niet aan mee )

We gaan in praktische workshops aan de slag en ontdekken hoe jij jouw levensmissie en je boodschap kan ontdekken, hoe je vanuit de schaduw in de gave kan stappen, hoe je van ieniemienie onzichtbaar zaklampje gaat naar een grootse stralende vuurtoren die als een magneet klanten gaat aantrekken en een bedrijf neerzetten exact zoals je ziel dat wil. 

Ik breng de Human Design (en stiekem ook een heleboel Gene Keys) kennis met me mee, jij brengt je enthousiasme en passie voor je vak mee en samen gaan we spelen en creëren!

Wat komt er aan bod?

Elke workshop is een mix van informatie en samen aan de slag gaan.

Aan het einde van de workshop heb jij elke keer nieuwe inzichten over jouw HD op een manier die je écht begrijpt en de praktische handvaten om meteen kleine veranderingen door te voeren in je bedrijf. 

Marketing By Design

5 workshops, opnames meteen beschikbaar.

Je ontdekt jouw boodschap voor de wereld en hoe je dat samenbrengt met de branding van je merk, en de waarden die belangrijk zijn voor jou. Je brengt er extra persoonlijkheid in met je gekke kantjes, en (her)ontdekt wat jouw grootste gave is. Bij mij geen ellenlange vragenlijsten om te ontdekken hoe jij je onderscheidt van je collega's - ik toon je wat je uniek maakt volgens jouw Human Design en samen doen we de vertaalslag naar jouw leven, passie en bedrijf zodat je exact weet hoe je dit heel natuurlijk naar buiten brengt in je marketing. 

Aanbod By Design

Wat zegt jouw design over werken met groepen of 1 op 1? Heb jij het nodig om "echte" connecties te maken met mensen, of mag het ook online? Werk jij vooral op korte termijn, of liefst jarenlang? Die sleutels vind je allemaal in je design!

 • Workshop op 19/1 
 • Q&A op 26/1 om 11u

Launchen By Design

Zoveel mensen, zoveel manieren om te lanceren. We gaan het hebben over verkopen via automatische funnels en lanceringen met een deadlines. Ben jij iemand die wekenlang aan één stuk kan lanceren, of moet je het hebben van korte acties? Hoever vooruit kan je gaan plannen en hoe pak je dit slim aan? Ook hiervoor vinden we weer heel veel in jouw Human Design :-) 

1 workshop + 1 Q&A in februari (datum nog niet bekend)

Productivity By Design

Hoeveel kan jij werken en wat heb je nodig om je energie niveau te maximaliseren en opnieuw op te laden wanneer de batterijen toch eens leeglopen? Welke routines zijn handig voor jou, of werken ze voor jou misschien helemaal niet en hoe ga je daar dan weer mee om?

1 workshop + 1 Q&A in maart (datum nog niet bekend)

Team By Design

In de eerste workshop gaan we kijken naar welke mensen jij nodig hebt om jouw superkrachten aan te vullen zodat je je klanten nog beter kan en jij nog meer in je zone of genius kan stappen. 

In de tweede workshop focussen we op het samenwerken met de mensen om je heen - hoe zorg je ervoor dat je als team vlot communiceert?

2 workshops + 1 Q&A in april (datum nog niet bekend)

Abundance By Design

Manifesteren is helemaal niet zo moeilijk, maar we maken het moeilijk omdat we onszelf blokkeren. In deze reeks workshops ontdek je de sleutels in jouw Human Design om jouw blokkades los te maken zodat jij ook in flow overvloed kan gaan manifesteren.

4 workshops + 1 Q&A in mei (datum nog niet bekend) 

De volgorde van de workshops is zo bepaald dat je maximale impact merkt op je bedrijf, en we steken er voldoende tussen zodat je echt ook rustig kan gaan implementeren. Als 3/5 profiel vind ik de toepassing in de praktijk uiteraard het belangrijkste :-) 

Human Design is NIET je baas!

Waar ik constant op hamer bij al mijn klanten is dat ik Human Design gebruik als TOOL om jou te leren voelen wat werkt voor jou.

Het is niet de bedoeling dat je mijn HD kennis gaat misbruiken als weeral een andere autoriteit die beter weet dan jij hoe je je bedrijf moet runnen.

Mijn HD kennis en inzicht in jouw design is een shortcut die je zal helpen om zélf intuitief te voelen wat bij je past, wat je een hoop experimenteren en falen zal besparen.

Daarnaast ben ik een expert in spotten wanneer jij je laat bedotten door je ego en daardoor tijd verspilt in je comfortzone. Enerzijds eigen ervaringen en die van klanten, maar ook doordat ik via jouw HD precies kan spotten hoe jouw ego jouw graag veilig wil houden. 

Hey, ik ben Elke Gunst

Opper-Human Design Junkie :)

Toen ik 2 jaar geleden voor het eerst met Human Design in contact kwam was ik er eerst enorm door overweldigd. Iedereen zei dat het zo ingewikkeld en zo veel was, en het leek mij ook zo véél. Dus liet ik het naast mij liggen.

Maar Human Design bleef maar op mijn pad komen. En toen ik me inschreef voor een korte workshop was ik hooked. Er kwamen boeken, er kwam een opleiding, nog meer boeken, nog meer opleidingen, en jawel, nog meer boeken.

Maar die stapels boeken zijn niet wat mij een junkie maakt. Nee, ik ben verslaafd aan het experiment. Daardoor komt het dat HD in mijn eigen leven heel wat transformeerde, zoals ons bedrijf dat groeide, mijn relatie met mijn lief Gerrit relatie die verbeterde en vriendinnen die zich plots aandienden, vanuit het niets.

Maar sinds ik Human Design ook ben gaan teachen aan onze klanten, en ze erin ben gaan coachen weet ik het écht:

Dit moet iedereen ervaren. 

En daarom startte ik Human Design Junkies voor iedereen die hun Human Design echt wil gaan léven. 

Wat klanten zeggen:

Deze workshops zelf zijn nieuw, maar ik ben dit wel al even aan het bespreken met mijn mastermind en VIP klanten!
Dit is wat zij hierover te zeggen hebben: 

Ik voel nu perfect wat klopt voor mij en wat niet, en durf daar ook op te vertrouwen. 
Human Design gaf me de moed om naar buiten te brengen wie ik écht ben, wat ik wel al voelde maar nog niet durfde te tonen aan de wereld. Dankzij die "toestemming" ervaar ik nu veel meer lichtheid, meer joy, meer flow in mijn bedrijf. Eindelijk kan de energie stromen!

Annemie Janssen
Heks | Alchemiste | Energetisch coach

Ik ervaar zoveel meer energie nu ik vanuit vertrouwen kan ondernemen en creëren!
Elke leerde me om minder te gaan overdenken, maar in overgave te stappen wanneer ik begin met creëren. Ze is zo goed in het praktisch en stapsgewijs brengen, wat maakt dat ik niet alleen meer mezelf accepteer maar dit ook echt kan gebruiken om mijn bedrijf te helpen stromen!

Katrien Van Campenhout
Samen Groeien Academie

Content creëren lijkt nu véél gemakkelijker dan ik bedacht had! 
Human Design lijkt eerst supercomplex maar met Elke's uitleg snap ik echt exact hoe ik mijn missie met mensen kan delen en in de praktijk brengen. Het is me helemaal duidelijk geworden hoe ik kan gaan creëren vanuit mijn joy en flow.

Lien Vleminckx
Jouw Avontuur

Pay in Full Bonus: Hypnosepakket

Voor elke deelnemer die in 1x betaalt voorzie ik een hypnosepakket met de volgende 3 audio's:

 • Welke boodschap wil mijn ziel vandaag delen met de wereld? 
 • Haal de beste copywriter in jezelf naar boven
 • Zichtbaar zonder zorgen

Deze audio's ondersteun je alles wat we doen tijdens de workshops en helpen je de superkrachten uit je Human Design naar boven halen om ze te laten shinen in je marketing! 

Schrijf je in voor 
FLOW
En ga ondernemen vanuit jouw design.

1 jaar FLOW VIP

 • Het volledige FLOW online traject met workshops, q&a's, community, case studies, hypnoses, ... 
 • Elk kwartaal een live 1-1 sessie waarin we diep duiken in een specifiek stuk van jouw bedrijf om het meer by design te laten lopen
 • Elke maand 2x een groepsq&a voor vragen tussendoor
 • Jouw gepersonaliseerde ondernemen by design handleiding voor als je ff een snelle reminder wil
 • Privé whatsapp met Elke voor al je vragen, bedenkingen, ...
 • Elke's HD-blik op elk deel van je bedrijf: social media, launches, website, funnels, aanbod, werving, routines, ...
 • De mogelijkheid voor om je team te betrekken in het traject waar dat relevant is

This is a Multi-Purpose Text Section

Need to describe something in more detail? Want to tell a story to help your visitor connect with you and your brand? Want to highlight some example use cases? Looking to describe the pain point your product solves? This text section is where all this story-telling and copywriting belongs.

You can duplicate this section and use it in multiple places on your sales page, wherever you need to elaborate on something.
Note: keep your paragraphs short to avoid the "wall of text" effect and mix things up with text highlights and sub headings.

Need to describe something in more detail? Want to tell a story to help your visitor connect with you and your brand? 

Name*
Email*
Phone*
Address*
Zip Code*
City*
Country
Please Select One
 • Option A
 • Option B
 • Option C
Select any
Upload CV Here: *
Drag and drop files here
- or -
Message
0 of 350

You can duplicate this section and use it in multiple places on your sales page, wherever you need to elaborate on something.
Note: keep your paragraphs short to avoid the "wall of text" effect and mix things up with text highlights and sub headings.

You can duplicate this section and use it in multiple places on your sales page, wherever you need to elaborate on something.
Note: keep your paragraphs short to avoid the "wall of text" effect and mix things up with text highlights and sub headings.

Human Design gaf me de handvaten om meer mezelf te zijn - eindelijk. 

Weet je, mijn aller-eerste reactie op Human Design was eentje van: Nope, niks voor mij. Ik had helemaal niks met astrologie. Hoe kan het nu dat er 12 "soorten mensen" zijn, en als je de horoscoop in de Flair moet geloven, er voor iedereen hetzelfde gebeurt in je leven? (ja i know, ik kende er niks van)


Maar toen ik mij er eenmaal in ging verdiepen ontdekte ik dat Human Design net verschillende oude spirituele wijsheden combineert op geniale wijze, en zelfs wetenschappelijk onderbouwd is. Door die combinatie staat het ook bekend als de wetenschap van de differentiatie. Aka: het erkent dat ieder individu volledig uniek is, door de unieke combinatie van zijn of haar design.


Dat, én het feit dat iedereen altijd zo veel herkenning vindt in zijn Human Design,  maakte dat ik verliefd werd op wat Human Design kon doen.


En die liefde deel ik graag met jou hier FLOW!

Elke


Vaak gestelde vragen

Kan ik dit niet allemaal googelen?

Dat lijkt me sterk. Er staat natuurlijk heel veel over Human Design gewoon gratis op het internet (en zo hoort het ook vind ik eigenlijk) maar wat je dan niet weet is: is dit correcte informatie van iemand die hier grondig is in opgeleid? Of is dit interpretatie van originele Human Design content? Interpretaties zijn niet minderwaardig, maar wel goed om te weten wat je effectief leest natuurlijk. En: stukjes en beetjes bijeenrapen overal helpt je niet per sé om zelf een duidelijk beeld te krijgen van jouw design. In FLOW brengen we alles samen, houden we het to the point zodat je ermee aan de slag kan en kan je je vragen rechtstreeks aan Elke stellen - veel efficiënter dan een boel gegoogle! 

Pf, Human Design lijkt zo ingewikkeld. Kan jij het simpel uitleggen?

Dat is EXACT wat ik doe 😍.

Met mijn 3/5 profiel ben ik supersterk in experimenteren en spelen, ontdekken wat wel en niet werkt en vervolgens deel ik alles wat ik geleerd heb op een heel praktische en toegankelijke manier met jou - doorspekt met veel praktijkvoorbeelden.

Ik heb ook een open keel center en open ajna, wat maakt dat ik er goed in ben om dingen op verschillende manieren te bekijken en op verschillende manieren uit te leggen. Dus als ik iets gezegd heb dat jij niet goed begrijpt, dan leg ik het met veel plezier nog een keertje uit op een hele andere manier. 

Ik heb al een opleiding HD gedaan, is dit nog iets voor mij?

Absoluut! Human Design kénnen is één ding, maar het gaan toepassen op je eigen bedrijf is nog iets helemaal anders. In deze workshop reeks ontdek je hoe je al die kennis integreert en combineert met jouw passie die je in de wereld te zetten hebt. En er is natuurlijk ook de community, waardoor je ervaringen kan uitwisselen en horen hoe dit bij anderen werkt. Eerlijk: ik kan hier nooit genoeg van krijgen - en ik wou dat deze workshop reeks bestond toen ik HD ontdekte. Zou me veel experimenteren en zoeken bespaard hebben! 

Ik ken nog niks van Human Design, ben ik hier wel klaar voor?

Yes! We starten gewoon bij het begin, en geen enkel vraag is te simpel. Do not worry -  je hebt geen kennis nodig om hiermee te starten. Alles wat je moet weten, dat leer je in FLOW (inclusief ontdekken of jouw geboorte uur wel correct genoeg is, mocht je daarover twijfelen)

Wanneer starten we? Ik sta te popelen!

Nu! Wanneer je inschrijft krijg je meteen toegang tot de community en de opnames van het eerste deel Marketing By Design. We voegen binnen de 24u ook jouw masterclass toe (duurt even omdat dit gebeurt op basis van je design en dus niet automatisch) zodat je snel aan de slag kan.

Het komt niet goed uit... Wanneer komt de volgende launch?

Geen idee! Misschien doe ik dit maar één keertje live en wordt het daarna een doe-het-zelf cursus. We zullen zien hoe mijn sacrale autoriteit reageert :-) 

Ik ben ondernemer, gaat dit me helpen met mijn bedrijf?

Absoluut! Dat is exact de bedoeling :-) 

Wanneer zijn de workshops?

De workshops gaan steeds door op een donderdag om 11u of 13u maar de exacta data liggen nog niet vast. 

Kan je er niet live bij zijn? No worries, je krijgt achteraf steeds snel de opname en Elke voorziet ruim de tijd om alle vragen te beantwoorden in de community. Er gaan geen vraag onbeantwoord :-) 

(Wist je dat Elke in quasi alle online programma's die ze zelf volgt bijna nooit live meedoet? Maar ze maakt er wel een commitment van om op te dagen in de community en de sessies te volgen zodra de opname beschikbaar is.)

Zijn er opnames van de live sessies?

Absoluut. Die zullen in principe steeds beschikbaar zijn binnen de 48u na de sessie!

Kan ik ook een Human Design reading boeken met Elke?

Is er een niet-goed-geld-terug garantie?

Ja! Is het niets voor jou? Niet wat je ervan verwacht had?  Geen probleem, laat me dat even weken binnen de 14 dagen na aankoop en dan stort ik gewoon je geld terug! Geen vragen, geen gedoe :-) 

Ik heb nog een andere vraag!

Stuur ons dan even een emailtje, dan geven we je graag een antwoord.

Je mag ook altijd Elke een berichtje sturen op Instagram @elkegunst