Vaak gestelde vragen

Wat is Human Design Junkies?

Human Design Junkies is een online abonnement waarbij je je Human Design leert kennen én ermee aan de slag gaat. Elke maand duiken we diep in een nieuw thema, vergelijken we onze ervaringen en zetten we stappen om onze beste zelf te zijn in dit nieuwe thema. We leren onszelf te zijn en aanvaarden, en leren onze schaduwkanten inzetten als de superkrachten die het zijn. 

Kan ik dit niet allemaal googelen?

Dat lijkt me sterk. Er staat natuurlijk heel veel over Human Design gewoon gratis op het internet (en zo hoort het ook vind ik eigenlijk) maar wat je dan niet weet is: is dit correcte informatie van iemand die hier grondig is in opgeleid? Of is dit interpretatie van originele Human Design content? Interpretaties zijn niet minderwaardig, maar wel goed om te weten wat je effectief leest natuurlijk. En: stukjes en beetjes bijeenrapen overal helpt je niet per sé om zelf een duidelijk beeld te krijgen van jouw design. In Human Design Junkies brengen we alles samen, houden we het to the point zodat je ermee aan de slag kan en kan je je vragen rechtstreeks aan Elke stellen - veel efficiënter dan een boel gegoogle! 

Pf, Human Design lijkt zo ingewikkeld. Kan jij het simpel uitleggen?

Dat is EXACT wat ik doe 😍.

Met mijn 3/5 profiel ben ik supersterk in experimenteren en spelen, ontdekken wat wel en niet werkt en vervolgens deel ik alles wat ik geleerd heb op een heel praktische en toegankelijke manier met jou - doorspekt met veel praktijkvoorbeelden.

Ik heb ook een open keel center en open ajna, wat maakt dat ik er goed in ben om dingen op verschillende manieren te bekijken en op verschillende manieren uit te leggen. Dus als ik iets gezegd heb dat jij niet goed begrijpt, dan leg ik het met veel plezier nog een keertje uit op een hele andere manier. 

Ik heb al een opleiding HD gedaan, is dit nog iets voor mij?

Absoluut! Human Design kénnen is één ding, maar er op dagelijkse basis mee aan de slag gaan is nog iets anders. In Human Design Junkies gaan we maandelijks aan de slag met één thema waardoor je heel bewust stapsgewijs kan gaan conditioneren. En er is natuurlijk ook de community, waardoor je ervaringen kan uitwisselen en horen hoe dit bij anderen werkt. Eerlijk: ik kan hier nooit genoeg van krijgen - dit is het membership waar ik zelf nood aan heb, na al 2 certificatie opleidingen gedaan te hebben. 

Ik ken nog niks van Human Design, ben ik hier wel klaar voor?

Yes! We starten gewoon bij het begin, en geen enkel vraag is te simpel. Do not worry -  je hebt geen kennis nodig om hiermee te starten. Alles wat je moet weten, dat leer je in Human Design Junkies (inclusief ontdekken of jouw geboorte uur wel correct genoeg is, mocht je daarover twijfelen)

Wanneer starten we? Ik sta te popelen!

Direct! Zodra je bent ingeschreven heb je meteen toegang tot de membership website. 

Ik ben ondernemer, gaat dit me helpen met mijn bedrijf?

Absoluut! Dat is exact de bedoeling :-) 

Zijn er opnames van de live sessies?

Absoluut. Die zullen in principe steeds beschikbaar zijn binnen de 48u na de sessie!

Kan ik ook een Human Design reading boeken met Elke?

Is er een niet-goed-geld-terug garantie?

Nee - zodra je lid wordt krijg je meteen toegang tot alle content. We doen dus geen refunds. 

Je kan je maandabonnement uiteraard wel elke maand opzeggen.

Ik heb nog een andere vraag!

Stuur ons dan even een emailtje, dan geven we je graag een antwoord.

Je mag ook altijd Elke een berichtje sturen op Instagram @elkegunst