Heb jij ook een Manifestor kind en zoek je naar tips hoe je daarmee kan omgaan in de opvoeding? Dan is deze aflevering absoluut iets voor jou!

Wist je dat Human Design origineel bedoeld was voor de kinderen? Ra Uru Hu focuste in de eerste jaren op het helpen van kinderen om hun originele zelf te blijven, tot hij besefte dat dat onmogelijk is als we als ouders zo vast zitten in onze conditionering en hij dus de focus veranderde naar eerst de ouders. Maar de intentie bleef wel: als we als ouders meer in alignment leven met ons design, dan is het een pak makkelijker om onze kinderen de vrijheid te geven om hun design te gaan leven. En het goede voorbeeld dus.

En geen kind dat die conditionering meer triggert dan de manifestor: alles willlen ze op hun eigen manier doen, en oh wee als je probeert om hen regels op te leggen. Niet makkelijk om daarmee om te gaan.

Zelf heb ik ook een manifestor zoontje, Sam. Hij is op het moment dat we deze aflevering opnemen 1 jaar en hoewel ik in hem al veel manifestor trekjes zie vind ik het nog lastig om uit eigen ervaring (en niet alleen mijn studie kennis) te gaan delen.

Daarom nodigde ik Kim Marivoet uit! Haar dochter is intussen een puber, en hoewel ze Human Design nog maar 2 jaar kent, heeft ze intuïtief eigenlijk altijd heel veel ruimte gegeven aan haar Manifestor dochter om zichzelf te zijn.

In dit besprek dus een heleboel tips om je Manifestor kinderen op te voeden als prachtige unicorns met machtige ideeën die zich echt niet moeten klein houden in deze wereld.

Luister nu:

Links & resources:

Meer van dit? Check ook de andere afleveringen:

augustus 21, 2022

6. Volgende week verhuizen we: over mijn grootste intuïtieve beslissing ooit

juli 21, 2022

4. Hoe ik antwoorden naar mij toe laat komen via Poort 47 & 11

juli 17, 2022

3. Emotionele Autoriteit met een Tribal Wave – met Danielle Goossens

gratis Download

Jouw rol in dit leven
volgens Human Design